Son en Breugel
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag24okt202023:59

Nacht van de Nacht op Zaterdag 24 oktober

Nacht van de nacht 2020Als de wintertijd weer begint, en het de volgende zondag weer een uurtje eerder donker is, is ook de Nacht van de Nacht.

 

Hoewel we de komende tijd even niet samen naar buiten mogen gaan, wil IVN Son en Breugel ook dit jaar de Nacht van de Nacht niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom gaan we virtueel en is er een wedstrijd georganiseerd voor alle inwoners van Son en Breugel.

Hoe beleef jij de nacht van de nacht?

Deel met ons je ervaring hoe jij deze Nacht van de Nacht beleeft, als we proberen het buiten ook wat donkerder te maken zodat we wat meer lichtpuntjes aan de hemel kunnen zien en maak kans op 1 van de 3 vleermuissuites.

Stuur je inzendingen uiterlijk 1 november in naar nacht@ivn-senb.nl . En dat kan bijvoorbeeld een foto zijn van de nacht, van jezelf in deze nacht, een verhaal of gedicht wat je die nacht mee hebt gemaakt of hoe het voelde, of maak iets anders creatiefs dat met deze nacht te maken heeft of daardoor geinspireerd is.

Zie ook: www.ivn-senb.nl/nacht

Datum:                 Zaterdag 24 oktober 2020
Inzenden (max 10MB):   nacht@ivn-senb.nl

Stuur je inzending uiterlijk 1 November in om mee te kunnen doen!
De inzendingen kunnen kunnen gebruikt worden voor publicitaire doeleinden van het IVN.

Algemene informatie

zaterdag 24 oktober 2020 - 19:30 tot zondag 1 november 2020 - 23:59
Wat betekent de Nacht van de Nacht voor jou? Hoe heb jij de nacht ervaren? Probeer jouw Nacht van de Nacht ervaring (bv. foto; gedicht; verhaal) vast te leggen en stuur dit uiterlijk 1 november via de mail op. De 3 origineelste/leukste inzenders ontvangen een vleermuis suite bouwpakket.