Son en Breugel
Natuur in de Buurt
Op
woensdag19jun201919:00

Midzomeravondfietstocht

IVN Son en Breugel houdt op woensdagavond 19 juni, vlak voor de langste dag met licht tot laat in de avond, de traditionele Midzomeravondfietstocht. We vertrekken vanaf de kiosk op het Kerkplein in Son om 19.00u stipt voor een tocht van ca. 25 kilometer. We hebben begin juni veel wind gehad, dus afhankelijk van de wind op die avond kiezen we de meest gunstige route, richting Eindhoven/Best of richting Sint Oedenrode. Het grootste gedeelte van de tocht is min of meer verharde weg. We kunnen echter ook stukjes zandpad tegenkomen en mogelijk moeten we een of twee keer even afstappen en een stukje met de fiets aan de hand.

Na ca. 2 uur fietsen, met her en der een korte stop om iets te vertellen, hopen we rond 21:00u weer op het Kerkplein te eindigen. Afhankelijk van de aankomsttijd en het weer kunnen we daar de ontstane dorst nog lessen.

Hopelijk is het goed fietsweer, maar mochten we het niet droog houden, dan kunnen we de route altijd inkorten. Opgeven is niet nodig maar wel gewenst.

Begin- en eindpunt:

Kerkplein Son en Breugel
(bij St Petrus Bandenkerk en de kerktoren)                                                Kerkstraat 1, 5691 AK Son

Aanvang:

Woensdag 19 juni, 19:00u

Aanmelden en Inlichtingen: wandelen@ivn-senb.nl

 

Algemene informatie

woensdag 19 juni 2019 - 19:00 tot 21:00
IVN Son en Breugel houdt op woensdagavond 19 juni, vlak voor de langste dag met licht tot laat in de avond, de traditionele Midzomeravondfietstocht. We vertrekken vanaf de kiosk op het Kerkplein in Son om 19.00u stipt voor een tocht van ca. 25 kilometer.
Locatie: 
St. Petrus banden kerk, Son
Kerkstraat 1
5691 AK Son
Nederland
Extra Informatie: 

IVN Son en Breugel houdt op woensdagavond 19 juni, vlak voor de langste dag met licht tot laat in de avond, de traditionele Midzomeravondfietstocht.

Google Maps image