Son en Breugel
Kind & Natuur
Op
zondag05jul202014:00

Kom naar de IVN-natuurspelletjesmiddag

We vinden het erg jammer dat we alle eerdere activiteiten van dit voorjaar hebben moeten annuleren, maar nu het beter gaat willen we samen op een Corona bestendige manier het seizoen afsluiten.
Graag willen we je daarom uitnodigen voor de seizoensafsluiting van het jeugd IVN.

Dit jaar organiseren we een IVN spelletjesmarkt rondom het IVN gebouw. Je mag zelf, onder begeleiding van je vader/moeder op ontdekkingstocht gaan in onze tuin.
Weet jij hoeveel verschillende plantjes tussen de stoeptegels groeien? Of hoeveel kriebelbeestjes er op een meter te vinden zijn? Je krijgt een stempelkaart, met nog veel meer kleine activiteiten, zodat je alles zelf kunt gaan ontdekken. En lever je op het eind je stempelkaart in, dan krijg je nog een heerlijk frietje en een (vega)snack erbij.

Jeugd en Jongeren IVN

Datum: Zondag 5 juli
Tijd: 14:00u-16:30u
Verzamelen: IVN gebouw
Niet vergeten: Meld je uiterlijk 1 juli aan! Vergeet niet ook je ouders, broertjes en zusjes die mee willen komen aan te melden.
Kosten: Kinderen: gratis; ouders: eigen consumpties.

N.B. In verband met de Corona maatregelen is het noodzakelijk dat we weten wie en hoeveel mensen er komen.
Het telefoonnummer is nodig zodat we contact op kunnen nemen als er zich op het laatste moment wijzigingen voordoen.
bv. bij hevige regen.

Jeugd IVN 
Houd je van de natuur en ben je tussen de 6 en 12 jaar, dan is de Jeugd IVN misschien iets voor jou! Zo’n twee keer per maand gaan we op zondagmorgen van 10-12 uur naar buiten, op zoek naar avontuur, in de natuur rond Son en Breugel.

Soms gaan ze waterbeestjes scheppen in de sloot en deze onderzoeken. In het bos wordt gemeten hoe groot de bomen zijn en in de herfst wordt natuurlijk naar paddenstoelen gekeken. Als het echt heel slecht weer is blijven de leden binnen en maken ze bijvoorbeeld nestkastjes of vetbollen.

Algemene informatie

zondag 5 juli 2020 - 14:00 tot 16:30
We vinden het erg jammer dat we alle eerdere activiteiten van dit voorjaar hebben moeten annuleren, maar nu het beter gaat willen we samen op een Corona bestendige manier het seizoen afsluiten. Graag willen we je daarom uitnodigen voor de seizoensafsluiting van het jeugd IVN.
Locatie: 
IVN Gebouw
Genovevastraat 37
5694AE Breugel
Nederland
Google Maps image