Son en Breugel
Paddenstoelen
Op
zondag29sep201910:00

Jeugd IVN Son en Breugel - Paddenstoelen en herfst

Wij verzamelen zondag 29 september bij de parkeerplaats aan het Dutmellapad.

Vooral in de herfst schieten de paddenstoelen uit de grond. Als je weet waar je moet kijken dan gaat er een wereld voor je open. Wil je ook weten waarom paddenstoelen de helden van de herfst zijn? Wat een paddenstoel eigenlijk precies is en waar ze groeien? Kom dan met ons mee!

Op de IVN web site of op wikikids kun van je alles over paddenstoelen te weten komen.

Aanmelden of meer informatie: stuur een mailtje!

Het Jeugd IVN Son en Breugel is een leuke actieve groep die er elke 2 weken op uit trekt in de natuur rond Son en Breugel. We komen op zondagochtend van 10.00-12.00u bijeen.
Elk jaar maken we weer een leuk en actief programma, met sommige vaste activiteiten (vogelvoer maken, wilgenknotten, nacht van de nacht etc.) maar ook veel activiteiten die van het seizoen afhangen. Zo leer je de natuur steeds beter kennen en hopen we dat jij net zo van de natuur geniet als wij.

Zit jij op de basisschool en zit je in groep 3 of hoger, dan ben je welkom. Je mag altijd een keertje meedraaien, om te kijken of je het leuk vind.
Op de site staat het jaar programma.
Voor de kosten hoef je het niet te laten, voor € 15,- ben je een heel jaar lid.

Algemene informatie

zondag 29 september 2019 - 10:00 tot 12:00
Vooral in de herfst schieten de paddenstoelen uit de grond. Als je weet waar je moet kijken dan gaat er een wereld voor je open.
Locatie: 
Parkeerplaats Dtumellepad in Son
Dutmellapad
Son en Breugel
Nederland
Google Maps image