Son en Breugel
Natuur
Op
zondag15jan201713:30

IVN Doorstap & snertwandeling rond Bokt en Esp

Zondag 15 januari 2017 Snertwandeling met IVN Son en Breugel

De winter moet nog beginnen, maar begin januari kan het zo maar koud, wit en guur weer zijn, of gewoon nat, maar het is zeker tijd voor stevige snert na een net zo’n stevige wandeling rond Bokt en Esp. We verzamelen tussen 13:15u en 13.30u bij restaurant  de Sonse Jachthaven aan het Wilhelminakanaal.  Je kunt daar meteen opgeven of je na de wandeling een bord goed gevulde snert wilt, of een andere zelfgemaakte soep.

Afhankelijk van de droogte of de modder gaan we een deel van de wandeling door drassig natuurgebied langs de Dommel, of we nemen grotendeels de verharde boerenweg. Of er is de keuze tussen beide, waarbij u dan of de natte of de minder natte route neemt. Neem in ieder geval stevige wandelschoenen of laarzen mee, want ervaring leert dat het soms modderig en drassig zal zijn! Zeker als de mooie route langs de Dommel begaanbaar is en je besluit om die route te volgen.

Bij terugkomst staat de snert (of andere soep) klaar bij de Sonse Jachthaven. Consumpties op eigen kosten (de snert ca. € 5,50, andere soepen ca. € 5,00).

Honden mogen niet mee.

Starttijd: Zondag 15 januari, 13:30u
Startpunt: Sonse Jachthaven
Kanaaldijk Zuid 2
5691 NL Son en Breugel
Deelname: gratis (soep en andere consumpties voor eigen rekening!)

Meer informatie:  Roland Mathijssen wandelen@ivn-senb.nl

Algemene informatie

zondag 15 januari 2017 - 13:30 tot 15:30
Snertwandeling met IVN Son en Breugel rond Bokt en Esp
Locatie: 
Sonse jachthaven
Kanaaldijk Zuid 2
5691 NL Son en Breugel
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image