Sint-Oedenrode
Water
Op
dinsdag15jan201920:00

Natuurfilm "Blik onder Water"

Arthur de Bruin en Matthijs de Vos

Op dinsdag 15 januari is er een speciale filmavond over de natuur onder water. Arthur de Bruin en Matthijs de Vos zijn professionele onderwaterfilmers die de prachtigste onderwaterbeelden maken onder de noemer Blikonderwater. Hier hebben zij landelijke bekendheid mee gekregen door o.a. te filmen voor de onderwaterserie Wildernis onder water en hun bijdrage aan diverse bioscoopfilms zoals Hollandse natuur in de Delta. Ook doen zij diverse opdrachten voor o.a. Waterschappen en Provincies waarbij ze de gehele productie verzorgen.

Op deze avond zullen zij diverse filmfragmenten tonen en voorzien van commentaar. Hoe wordt er gefilmd, wat gebeurd er achter de schermen en wat is er voor nodig om het uniek en mooi filmmateriaal te verzamelen. Dit dus naast het tonen van de meest prachtige beelden van de natuur onder water met groots detail gefilmd. Nu al nieuwsgierig geworden, neem een kijkje op: blikonderwater.nl.

Dit alles tonen we dinsdagavond 15 januari a.s. op het grote filmscherm van de filmzaal in cultuur educatief centrum Mariendael gelegen aan de Laan van Henkenshage 2 te Sint Oedenrode. Aanvangstijd 20.00 uur. Toegang € 2,00.

Deze avond wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking van de Heem-natuurgroep van de Heemkundekring de Oude Vrijheid te Sint Oedenrode, het IVN Sint Oedenrode en de Natuurwerkgroep Liempde.

Algemene informatie

dinsdag 15 januari 2019 - 20:00 tot 22:00
Locatie: 
Cultureel centrum Mariendael
Laan van Henkeshage 2
Sint-Oedenrode
Nederland
Google Maps image