Over Rotterdam en omstreken

Over IVN-afdeling Rotterdam en omstreken.

IVN afdeling Rotterdam en omstreken is een vereniging van vrijwilligers en donateurs die zich inzetten voor natuur- en milieueducatie. Dit doen we door het organiseren van activiteiten, zoals excursies, wandelingen, lezingen, cursussen en opleidingen in en om Rotterdam. Ook verzorgen IVN-vrijwilligers binnen- en buitenactiviteiten voor scholen.

De afdeling Rotterdam en omstreken opereert in Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Nieuwekerk a/d IJssel, Albrandswaard, Maassluis, Vlaardingen en Schiedam.
Rotterdam_eo_regio

Onze vrijwilligers laten u in de eigen omgeving kennis maken met plant en dier, met de geschiedenis van het landschap en met de samenhang in de natuur en het milieu.

We streven naar een nauwere samenwerking met scholen, zorginstellingen, andere natuurverenigingen en andere maatschappelijke organisaties om onze doelstellingen te bereiken.
 
Doe mee en steun IVN ! Ons formulier vindt u hier.

De IVN afdeling Rotterdam en omstreken draait op vrijwilligers, jong & oud. Samen enthousiasmeren en betrekken we de mensen om ons heen bij al het moois wat de natuur te bieden heeft. Vrijwilligerswerk wat er echt toe doet!

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze activiteiten, zelf een bijdrage willen leveren of zelf ook natuurgids willen worden neem dan contact met ons op. Onze gegevens staan op de contact-pagina.