Rotterdam en omstreken
Vogels
dinsdag20nov2018

Zangvogels en vleermuizen in het Kralingse Bos hebben je praktische hulp nodig

Sinds vele jaren onderhoudt de werkgroep Nestkasten van IVN afdeling Rotterdam e.o. de nestkasten voor vogels en vleermuizen in het Kralingse Bos. Zaterdagmorgen 1 december is het weer zover dat we de jaarlijkse ronde doen in het Bos. We inspecteren alle kasten, maken ze schoon en wanneer nodig halen we ze eraf en vervangen ze. De coördinator van de werkgroep neemt de benodigde materialen mee (inclusief koffie en koek voor een gezellige koffiepauze). De ladders van IVN die in de Gemeentewerf opgeborgen liggen halen we op.

Meer helpende handen zijn welkom om dit werkje te doen. En vind je het leuk om te knutselen met hout en de kasten te repareren die deels vergaan zijn (door het weer of door overactieve spechten)? Kom ook en loop mee om te kijken wat het inhoudt en of dat wat voor jou is.

Meld je aan bij de coördinator Ellen Weerdmeester, op 06-28150728 (buiten schooltijden), 010-4676607 (bij geen gehoor svp je tel.nr. een e-mailadres achterlaten) of stuur een berichtje naar a.weerdmeester@upcmail.nl.

Tot ziens op zaterdag 1 december, om 08.30 uur, bij de gemeentewerf aan de Beatrixlaan in het Kralingse Bos, vlakbij snackbar Veulenhoff.

Op de ladder nestkastje