Rotterdam en omstreken
Kind & Natuur
Op
zaterdag10jun201710:00

Scharrelkids 010 - Slootjesdagen

Graag aanmelden per email bij de coördinator, u krijgt dan informatie voor deze kinderactiviteit. Ook kunt u hier terecht voor eventuele vragen.

Slootjesactiviteit in Rotterdam-Noord.

Ook dit jaar zijn de 010 Scharrelkids weer actief tijdens de slootjesdagen. Op zaterdag 10 juni van 10.00 – 12.00 uur is het mogelijk om in Rotterdam Noord te bekijken wat er allemaal in en om het water leeft van de Overschiese plasjes. We verzamelen bij de ingang van Speeltuin Schiewijk aan het Sidelingepad 10 in Overschie. We adviseren om kaplaarzen aan te trekken. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Bij activiteiten aan de waterkant, zoals deze, verwachten wij wel dat kinderen tot 7 jaar onder begeleiding van een volwassene komen.

De deelname is gratis. Inschrijven is tot 9 juni mogelijk bij Evelien (ivn@fijter.nl). Er kunnen maximaal 15 deelnemers inschrijven.
 

Slootjesactiviteit in Rotterdam-Zuid.

Ook dit jaar zijn de 010 Scharrelkids weer actief tijdens de slootjesdagen. Op zondag 11 juni van 10.00 – 12.00 uur is het mogelijk om in Rotterdam-Zuid te bekijken wat er allemaal in en om het water leeft in de plas op het Eiland van Brienenoord in IJsselmonde ( parkeren en ingang aan het Hoendiep). We adviseren om kaplaarzen aan te trekken. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Bij activiteiten aan de waterkant, zoals deze, verwachten wij wel dat kinderen tot 7 jaar onder begeleiding van een volwassene komen. De deelname is gratis. Inschrijven is tot 9 juni mogelijk bij Ketura (ivn@ketura.nl). Er kunnen maximaal 15 deelnemers inschrijven.

 

Algemene informatie

zaterdag 10 juni 2017 - 10:00
Locatie: 
Rotterdam
Nederland
Google Maps image