Rotterdam en omstreken
Natuur in de Buurt
Op
vrijdag18sep202014:00

Rondje Schiebroekse Park - Rotterdam 1 (Rotterdamse Parkenmaand)

Met de IVN Routes app heb je niet alleen routes langs de mooiste plekjes in het hele land, maar ook een digitale natuurgids op zak! Vanaf half september zijn nu ook twee routes in Rotterdamse parken beschikbaar.

Ter gelegenheid van de Rotterdamse Parkenmaand kun je met de makers op stap; je volgt samen met hen de route en krijgt van hen extra uitleg. Daarvoor krijg je drie kansen, één in het Kralingse Bos (25 september) en twee in het Schiebroekse Park (18 september en 25 september).

Download de app IVN Routes alvast op je mobiele telefoon - gratis, van Apple Store of Google Play; voor goede werking van de app moet je locatiebepaling aanzetten, in ieder geval voor deze applicatie.

Let op: Corona-regels worden gerespecteerd: 1,5 onderlinge afstand, geen handen schudden, niesen/hoesten in de elleboog. Mond/neuskapje te dragen naar eigen keuze en zelf mee te nemen. Bij griepachtige verschijnselen kom je niet.

Met gidsen Karin Goossen en Jos Koot
Start om 14.00 uur bij de ingang van Natuurtalent, Veldkersweg 50, 3053JR Rotterdam. Einde om 15.30 uur bij de ingang van Natuurtalent, Veldkersweg 50, 3053JR Rotterdam


Deelname is gratis.

Maximum aantal deelnemers is 10. Vol = vol. Aanmelden verplicht, uiterlijk op 10 september en uitsluitend via https://rotterdamseparken.nl/site/programma-2020/.

Algemene informatie

vrijdag 18 september 2020 - 14:00
Locatie: 
Natuurtalent
Veldkersweg 50
3053 JR Rotterdam
Nederland
Google Maps image