Rotterdam en omstreken
Natuur in de Buurt
Op
vrijdag25sep202010:00

Rondje Kralingse Bos - Rotterdam (Rotterdamse Parkenmaand)

Met de IVN Routes app heb je niet alleen routes langs de mooiste plekjes in het hele land, maar ook een digitale natuurgids op zak! Vanaf half september zijn nu ook twee routes in Rotterdamse parken beschikbaar.

Ter gelegenheid van de Rotterdamse Parkenmaand kun je met de makers op stap; je volgt samen met hen de route en krijgt van hen extra uitleg. Daarvoor krijg je drie kansen, één in het Kralingse Bos (25 september) en twee in het Schiebroekse Park (18 september en 25 september).

Download de app IVN Routes alvast op je mobiele telefoon - gratis, van Apple Store of Google Play; voor goede werking van de app moet je locatiebepaling aanzetten, in ieder geval voor deze applicatie.

Let op: Corona-regels worden gerespecteerd: 1,5 onderlinge afstand, geen handen schudden, niesen/hoesten in de elleboog. Mond/neuskapje te dragen naar eigen keuze en zelf mee te nemen. Bij griepachtige verschijnselen kom je niet.

Met gidsen Lisa Klompenhouwer, Josien van Cappelle, Mirjam de Neef.

Start om 10.00 uur voor ingang van de Heemtuin, Langepad ter hoogte van vistrap, Rotterdam. Einde om 12.00 uur voor uitspanning Beach House, Langepad 30, 3062CJ Rotterdam.

Deelname is gratis. Maximum aantal deelnemers is 10. Bij overinschrijving kom je op een wachtlijst te staan.
Aanmelden verplicht, uiterlijk op 17 september en uitsluitend via https://rotterdamseparken.nl/site/programma-2020/.

Van de startlocatie is geen postcode bekend; zie google maps https://goo.gl/maps/HXgQvkpG2ri2pFyz5; coördinaten: 51.942101, 4.512878

 

Algemene informatie

vrijdag 25 september 2020 - 10:00
Locatie: 
Kralingse Bos Vistrap
Prinses Beatrixlaan
Rotterdam
Nederland
Google Maps image