Rotterdam en omstreken
Vlinders
Op
zaterdag10sep202220:30

Nachtvlinderen in Heemtuin (Vlaardingen Westwijk)

Op zaterdagavond 10 september gaan we voor de tweede keer dit jaar op zoek naar nachtvlinders, in de Heemtuin Westwijk in Vlaardingen. De vorige nachtvlinderavond bracht veel moois. Het meest spectaculair waren de Vuursteenvlinder en de Lindepijlstaart. We gaan opnieuw werken met een verlicht laken en met smeersels. We zullen andere soorten aantreffen, want het is een andere tijd.
De avond wordt georganiseerd door natuurgidsen van IVN Natuureducatie in samenwerking met de Heemtuin Westwijk en Natuurlijk Waterweg Noord (KNNV). 

 

Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht, via ivnrotterdam@gmail.com, want het aantal plaatsen is beperkt - dus schrijf je snel in. Inschrijving kan tot vrijdag 9 september 19.00 uur. Je krijgt niet eerder dan 5 september per e-mail een bevestiging van je deelname en nadere informatie. Kinderen en jongeren onder de 14 alleen onder begeleiding van een volwassene. 

 

Locatie: Heemtuin Westwijk, Heemtuinpad 1, 3132 PT Vlaardingen.

We beginnen om 20.30 uur.
Parkeren fietsen: bij voorkeur binnen het hek.
Parkeren autos: bij supermarkt Dirk van den Broek, Wiardi Beckmansingel.
Dichtsbijzijnde halte van OV: RET Frequentbus 56, halte Erasmusplein; deze bus rijdt vanaf metrostation Vlaardingen-West.

Zie ook het kaartje.

 

Er kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor deze avond eventueel afgelast wordt. Dit is het geval als de weersomstandigheden zodanig zijn dat er geen nachtvlinder te verwachten valt. Houd de website https://www.ivn.nl/afdeling/rotterdam-en-omstreken en je e-mail in de gaten.


Vlinderavond vlaardingen

Algemene informatie

zaterdag 10 september 2022 - 20:30
Locatie: 
Heemtuin Westwijk
Heemtuinpad 1
3132 PT Vlaardingen
Nederland
Google Maps image