Rotterdam en omstreken
Paddenstoelen
Op
zondag18okt202013:00

Afgelast - Paddenstoelentocht in Kralingse Bos - Rotterdam

***  Afgelast ivm coronamaatregelen !! ***

De excusie is reeds vol ! Wij hebben als IVN ook nog andere leuke activiteiten.

Voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.

Het Kralingse Bos is bijzonder rijk aan paddenstoelen, dankzij het zorgvuldige ecologische beheer én de ouderdom van het bos. Wil je de belangrijkste soorten en families leren kennen en wil je meer te weten komen over het belang van paddenstoelen in een bos? Loop dan een door ons uitgezette route in de noordkant van het bos.
Deelnemers krijgen een zoekkaart en een spiegeltje mee (te leen) en een eenvoudig loepje. Voor kinderen is er een zoekkaartje (dat ze mogen meenemen naar huis). En onze gidsen geven bij vertrek algemene informatie en lopen rond om ter plekke te helpen kijken en extra informatie te geven. En aan het einde wacht iedere gezinseenheid of huishouden in corona-zin ook nog een verrassing!

 

Vanwege corona lopen we niet in een grote groep, maar werken we met tijdslots per gezin/huishouden. Zo vermijden we drukte en dicht opeenstaande mensen die zich verdringen om een paddenstoel. Je krijgt een tijdslot toegewezen, tussen 13.00 en 14.15 uur. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Vertreklocatie is het grasveld bij de Vistrap, langs het Langepad, ter hoogte van de ingang van de Heemtuin.

 

Inschrijving vooraf is verplicht, via dit inschrijfformulier.

Algemene informatie

zondag 18 oktober 2020 - 13:00
Locatie: 
Kralingse Bos Vistrap
Lange pad
3062 CJ Rotterdam
Nederland
Google Maps image