Rotterdam en omstreken
Insecten
Op
vrijdag16okt202019:15

Afgelast - Nachtvlinders kijken in Kralingse Bos (Rotterdam)

***  Afgelast ivm coronamaatregelen !! ***

Er zijn vlinders die alleen in het donker vliegen, op zoek naar voedsel. Wil je deze wondere wereld ontdekken, kom dan naar een van onze nachtvlinderavonden (op 16 en op 17 oktober).

Locatie is de prachtige, feërieke Heemtuin in het Kralingse Bos. Daar hebben we een traject uitgezet, waarlangs op een viertal plekken vlinders gelokt worden. Een zoekkaartje met soorten vlinders die je kunt verwachten krijg je erbij, en onze Natuurgidsen lopen met je mee om wat extra informatie te geven.
Volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar kunnen meedoen. Per huishouden krijg je een tijdslot toegewezen waarvan je gebruik kunt maken. Elke tien minuten mag er een groep (1 huishouden in corona-zin) starten. Zo voorkomen we drukte en opeenhoping van mensen.

 

Inschrijving vooraf is verplicht, via ivnrotterdam@gmail.com.
Vermeld daarbij de samenstelling van het ‘huishouden’ , dwz namen plus voor de kinderen de leeftijd. Je krijgt een bevestiging na ontvangst van je inschrijving plus het tijdslot dat jou wordt toegewezen; dat zal liggen tussen 19.15 en 21.15. Je mag een voorkeur uitspreken voor de starttijd (19.15 en dan elke tien minuten), maar we kunnen niet beloven dat we dit kunnen honoreren. Vergeet niet aan te geven of je op vrijdagavond of op zaterdagavond wilt komen.

 

Start: Bij de ingang van de Heemtuin in het Kralingse Bos, aan het Langepad.
Parkeergelegenheid aan begin van het Langepad. Zie kaartje.

Deelname is gratis.

Aanmelding uiterlijk op 15 oktober.

Voor meer informatie: Liesbeth den Haan, 06-47046122

 

Heemtuin Kaart

Algemene informatie

vrijdag 16 oktober 2020 - 19:15
Locatie: 
De Heemtuin Kralingse Bos
Lange pad
Rotterdam
Nederland
Google Maps image