Roermond e.o.
Overig
Op
zaterdag18nov201717:00

LEDENAVOND 2017

Alleen voor leden IVN Roermond e.o.

Beste IVN’ers,

Zoals vermeld in ons Jaarprogramma 2017 wordt de Avondactiviteit voor al onze leden en partners dit jaar georganiseerd op zaterdag 18 november a.s. Deze avond brengen wij een bezoek aan Wessem.

Wessem, historisch stadje aan de Maas.

Wessem is een wonderschoon en karakteristiek stadje gelegen aan de linkeroever van de Maas, met een rustiek verleden. Ook had Wessem al in 1118 een verzameling van rechten op het gebied van vissen, molen, haven, tol en munt, gelijk aan een stadsrecht hiermee is Wessem de oudste stad van beide Limburgen.

We starten om 17.00 uur bij ’t Veerhuis Polstraat 1 te Wessem.
Hier worden met een hartige kop soep ontvangen.
Om 18.00 uur worden we opgehaald door de gidsen en krijgen we een rondwandeling door het historisch stadje aan de Maas en laten ons verbazen over de rijke historie hiervan.
Na de wandeling zal de avond voortgezet worden onder het genot van een drankje met hartige hapjes. Aan de vegetariërs is ook gedacht.

Om de kosten enigszins binnen de perken te houden vragen we een eigen bijdrage van € 5,00 per persoon. De eigen bijdrage kan worden overgemaakt op ons bankrekeningnummer NL18 RABO 0135837367 t.n.v. IVN Roermond onder vermelding van “excursie Wessem”.
Bovendien vragen we jullie om je vooraf aan te melden bij lily.welters@ivnroermond.nl om het een en ander van te voren in goede banen te kunnen leiden.

We hopen ook deze avond weer heel veel leden te mogen begroeten.

Tot ziens op zaterdag 18 november!

Rianne Keijzer en Lily Welters

Algemene informatie

zaterdag 18 november 2017 - 17:00
Locatie: 
't Veerhuis
Polstraat 1
6019 BL Wessem
Nederland
Extra Informatie: 

alleen voor leden met partners
AANMELDEN VOOR 1 NOVEMBER 2017

Contactpersoon: 
Google Maps image