RijnWaal
Op
zondag12nov201711:00

Op stap met de Polderbende

Kleuren van de herfst

Hallo meiden en jongens,

Eindelijk is het weer zover; een nieuwe tocht met de Polderbende. Dit keer voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Kleuren van de herfst!
Op zondag 12 november, start 11 uur tegenover Ambacht Haalderen in de Ambachtstraat nr. 8 in Haalderen. Iedereen moet zich aanmelden en pas als je een bevestiging krijgt kun je mee. Dat kan als antwoord op deze mail, of via de website IVN Rijn/Waal, Polderbende of telefonisch: Henny 0481-421758.

Het is herfst , dat betekent dat er heel veel kleuren te ontdekken zijn in de natuur. Dat gaan we doen, hoeveel tinten rood, groen, geel, oranje, bruin zijn er wel niet. En wat weten wij eigenlijk van het ontstaan van die kleuren? Kun je alle kleuren vangen in één kleur? Kunnen we toveren met kleuren, zoals de natuur dat doet? Kunnen we kleuren uit elkaar halen? Hoe zou de wereld eruit zien als je door een gekleurde bril kon kijken? Natuurlijk zijn er ook vruchten te vinden. Kunnen we daar ook nog iets mee doen? Als je dit allemaal wilt ontdekken, meld je dan snel aan, want vol is vol. Er mogen dit keer 20 kinderen mee. 
Denk eraan, voordat je je aanmeldt, op deze dag komt in sommige dorpen ook Sinterklaas aan!

Tot dan! Alice, Annelie, Swen en Henny

herfstlicht

 

Uw gids:
Henny Campschroer
tel: 0481-421758; Emailadres: 19henny51@kpnmail.nl

Algemene informatie

zondag 12 november 2017 - 11:00
De Polderbende op stap in de herfst
Locatie: 
Tegenover Ambacht Haalderen
Ambachtstraat 8
Haalderen
Nederland
Google Maps image