RijnWaal
Beleid & Organisatie
Op
zaterdag12jan201914:30

Nieuwjaarsbijeenkomst voor leden

Beste leden,

Graag wil het bestuur u allen uitnodigen voor een feestelijke Nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdagmiddag 12 januari in Hemmen.

We verzamelen in Dorpshuis “De Oude School” voor koffie en thee. Daarna gaan we naar buiten voor een ontspannen wandelingvan ongeveer een uur over het landgoed.Ook al is het winter, er valt veel te genieten!

Het landgoed kent een rijke historie die deels nog in het landschap behouden is gebleven. We laten ons verassen door wat er in deze tijd van het jaar te beleven is. Welke mossen en paddenstoelen komen we tegen, en welke vormen en kleurenpracht vertonen ze? Zijn er vogels te horen en te zien? Welke bomen en struiken botten al uit? En wat is eigenlijk het voedsel voor onze gevederde vrienden in de winter?

Naast een buitenactiviteit is er natuurlijk ruimte om elkaar te spreken en wensen voor het nieuwe jaar uit te wisselen. Na afloop van de wandeling is er tijd voor een hapje en een drankje, en hopen wede nieuwe activiteitenfolder voor 2019 te kunnen presenteren. Ruud Milder en Herman Hendriks zijn hier nog druk mee bezig, maar het komt goed heb ik gehoord.

->Graag uw aanmeldingvoor deze activiteit vóór donderdag 10 januari bij ondergetekende op secretariaat@ivnrijnwaal.nl

Namens het bestuur van IVN RijnWaal,

Laetitia de Koning

Algemene informatie

zaterdag 12 januari 2019 - 14:30 tot 17:30
Nieuwjaarsbijeenkomst met wandeling
Locatie: 
Dorpshuis "De oude school"
Kerkplain 4
6672 LB Hemmen
Nederland
Extra Informatie: 
Contactpersoon: 
Google Maps image