Regio Westelijke Mijnstreek
Bomen & Struiken
Op
donderdag23jan202019:30

Bomen over Bomen - Afsluiting themajaar

Terugblik en fotowedstrijd

De zeven IVN-afdelingen van de Westelijke Mijnstreek hebben het afgelopen jaar een gevarieerde reeks van activiteiten georganiseerd met BOMEN 
als onderwerp.

Vorig jaar was de aftrap met een schitterende lezing van Rini Kersten. In januari wordt afgesloten met nog één avondje “bomen over bomen”.

Wist je bijvoorbeeld dat een wilg per dag wel 1500 liter water kan opnemen? En weet jij wat voor boom jij bent? Met dit soort leuke weetjes over bomen, een inkijkje in de Keltische bomenkalender en niet te vergeten de fotowedstrijd gaan we deze avond invullen. Laat je verrassen, je wordt nog eens flink de boom ingejaagd!

Kortom het belooft een leuke, gezellige en wetenswaardige avond te worden!

Fotowedstrijd

Inmiddels zijn er al heel wat activiteiten geweest. En er zullen ook heel veel foto’s gemaakt zijn. Foto’s van bomen, van de activiteiten, van de deelnemers, sfeerplaatjes... Stuur ze in en maak een kans! Bedenk dat het in deze wedstrijd niet zo zeer gaat om ‘professionele’ foto’s. Belangrijker is dat je foto’s laten zien wat en hoe je die activiteiten en de natuur beleefd hebt.

Een jury kiest de mooiste of leukste 20 foto’s. De genomineerden krijgen daarover uiterlijk 18 januari bericht. Tijdens de slotactiviteit op donderdag 23 januari 2020 worden de genomineerde foto’s tentoongesteld. Alle aanwezigen kiezen de winnaar. Voor de winnaar ligt er een leuke prijs klaar. Tijdens deze avond worden bovendien alle ingezonden foto’s in een diapresentatie getoond.

Inzenden

De foto’s kunnen via mail ingestuurd worden naar marly.harrie@gmail.com. Zijn dat er meer of zijn het grote bestanden, maak dan gebruik van WeTransfer.

Voorwaarden

  • Per persoon mogen max. 2 foto’s per activiteit/dag ingestuurd worden. Van een activiteit die verdeeld is over 4 dagen mogen dus max. 8 foto’s per persoon ingezonden worden
  • De foto’s moeten gemaakt zijn tijdens de activiteit.
  • De foto’s dienen als  JPEG-bestanden ingezonden te worden
  • Verstuur de foto’s in het originele formaat, niet comprimeren
  • Elke foto moet voorzien zijn van de naam van de activiteit en inzender
  • Uiterste inzenddatum: 15 januari 2020
  • Elke inzender gaat ermee akkoord dat de foto’s getoond worden tijdens de slotactiviteit. De beste 20 foto’s en de winnende foto worden ook via de websites gepubliceerd. De inzenders dienen hier bij voorbaat eveneens mee akkoord te gaan.
  • Professionele fotografen zijn uitgesloten van deelname.

Graftbosje

Algemene informatie

donderdag 23 januari 2020 - 19:30
Locatie: 
IVN Beekdaelen-Schinnen
Burgemeester Pijlsstraat 1d
6365 CG Schinnen
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image