Klaproostoer en ons eigen jubileum op 7 oktober!

Zaterdag 7 oktober wordt een feestelijke dag in de Klaproos! Zoals je misschien al gehoord hebt, is 7 oktober het dorpsfeest in Rheden van 450 jaar Rheden. En dat vond de jubileum commissie een uitstekende r(h)eden en gelegenheid om het 60 jarig jubileum van onze afdeling te vieren.

Dus op 7 oktober hebben we tussen 11 en 16u voor alle het geïnteresseerde publiek een Klaproostoer samen met de andere gebruikers van de Klaproos. Om 16u gaan we verder met ons eigen jubileum, alleen voor leden vanIVN Oost-Veluweoom prograam zover bekend toevoegen

De Klaproostoer gaat langs de 3 bewoners van de Klaproos. Op deze open dag laten drie verenigingen zien wat ze kunnen bieden. Na binnenkomst kun je kijken door welke deur je eerst naar binnengaat om te kijken, te doen en te beleven. Je kunt naar de schilders, het IVN of bij toneelvereniging de Rhederijckers.

  • Kunstlokaal AFF zet de deuren van het atelier open voor een tentoonstelling van hun eigen werk.
  • IVN Oost-Veluwezoom  heeft natuurknutsel activiteiten voor kinderen, en we presenteren ons als vereniging naar de gemeente en specifiek de wijk waar we zitten. Denk aan natuurschilderijtjes maken, bloemetjes van sterrekers, informatie over steenbreek en tuin en foto’s van onze activiteiten inclusief onze prachtige wandfoto, natuurlijk!
  • Toneelvereniging de Rhederijckers geeft een kijkje achter de schermen, van regie en decorbouw tot grime, opgeluisterd met enkele korte sketches van de spelers.

er wordt een gratis drankje met wat lekkers aangeboden.

Voor ons eigen jubileum, alleen voor onze leden,  staat zowel een wandeling vanaf de Klaproos langs De Laak op het programma, een nieuw ingericht water gebied aan de zuidflank van Rheden, als ook inloop voor de borrel en een paar korte leuke dingetjes. Vanaf ongeveer 18.30 uur is er een gezamenlijk maaltijd verzorgd door een cateraar. Verdere details over het programma volgen nog

Omdat de cateraar op tijd moet weten op hoeveel mensen hij moet rekenen en het maximum 60 personen is, moet je je voor 25 september  opgeven!

inschrijven leden voor diner jubileum IVN Oost-Veluwezoom

 

 

 

 

 

 

Vanaf 07 oktober 2023 - 16:00
Wanneer
zaterdag 07 oktober 2023
16:00 tot 22:00 Alle data tonen
Waar
Gebouw De Klaproos
Korenbloemstraat 21
6991 VN Rheden
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Ja

Resie Oude Luttikhuis

bestuurslid Oost-Veluwezoom

Ontdek meer over

Deel deze pagina