Lid of donateur worden

Als IVN Oost-Veluwezoom delen wij onze kennis en fascinatie voor de natuur in dit prachtige gebied, onder andere met verrassende excursies, cursussen en onze educatieve tuin gelegen bij het bezoekerscentrum Veluwezoom. Jouw lidmaatschap of donateurschap helpt ons hierbij!

Mogelijkheden:

Lidmaatschap
Je kunt lid worden van IVN Oost-Veluwezoom (minimaal €24,- per jaar) en daarvoor krijg je:

  • Korting op cursussen die IVN Oost Veluwezoom organiseert
  • 4x per jaar ons afdelingsblad ‘Karwij’ met nieuws en wetenswaardigheden over onze afdeling en werkgebied.
  • Maandelijks een afdeling-nieuwsbrief
  • 4x per jaar het landelijke blad ‘Mens en natuur’
  • 10% korting in de webwinkel van IVN

Ja, ik word lid!

Huisgenootlid
Een 2e (en verder) persoon op eenzelfde adres kan huisgenootlid worden en mag ook aan alle activiteiten deelnemen. Een huisgenootlid betaalt €12,- per jaar.

Word huisgenoot-lid

Gastlid

Als je al lid bent van een andere IVN afdeling dan kun je ook lid worden van IVN Oost Veluwezoom. Dit heet een gastlid. De bijdrage hiervoor is €15,-. Je kunt met korting aan activiteiten van onze afdeling deelnemen en ontvangt ons afdelingsblad ‘Karwij’ en onze nieuwsbrieven.

Mail penningmeester@ivnoostveluwezoom.nl als u gastlid van onze afdeling wilt worden

Donateur
Je kunt ook donateur worden. Met je donatie steun je IVN Oost Veluwezoom. De minimale bijdrage als donateur is €15 Hiervoor ontvang je als dank 4x per jaar ons afdelingsblad ‘Karwij’. Mail penningmeester@ivnoostveluwezoom.nl als u donateur wil worden.

Eenmalige donatie

Wil je ons werk éénmalig financieel ondersteunen? Ook incidentele giften stellen wij op prijs! Hiervoor kan contact opgenomen worden met penningmeester@ivnoostveluwezoom.nl zodat wij u persoonlijk kunnen bedanken.

Contributiewijzigingen
Wij volgen voor (hoofd)leden de contributiewijzigingen van het IVN Landelijk Bureau. Voor huisgenootleden en donateurs wordt de contributie tijdens de algemene ledenvergadering vastgesteld.

Op de vereniging IVN Oost-Veluwezoom is deze privacyverklaring van toepassing