Fotowerkgroep

De IVN-Fotowerkgroep is een samenwerking van de IVN-afdelingen Oost-Veluwezoom en Eerbeek e.o. (www.ivn.nl/eerbeek) De werkgroep organiseert een aantal malen per jaar een publiekswandeling in combinatie met fotografie, onder leiding van een natuurgids.
Dit is een heel leuke en boeiende manier van natuurbeleving!

Bekijk hier de foto's van de fotowandelingen

Tijdens reguliere wandelingen is de wandeling het hoofddoel en ontbreekt het meestal aan tijd om foto’s te maken. Bij een fotowandeling staat het plezier en de uitdaging van het fotograferen voorop. De afstand die gewandeld wordt is niet erg lang zodat er voldoende tijd is voor het maken van foto’s. Ondertussen kunnen er onderling (foto)tips worden uitgewisseld. De gids vertelt het een en ander over de omgeving en kan wellicht vragen over de natuur beantwoorden.

Het is van belang dat de deelnemers over kennis van hun camera beschikken, deze activiteit is namelijk niet bedoeld als fotoworkshop of fotocursus. Het doel is om samen op pad te gaan en ons te laten inspireren door de natuur.

De data van de fotowandelingen staan vermeld in de activiteitenkalender op deze website, hier kunt u zich ook aanmelden. De wandelingen worden tevens via de media aangekondigd. 
 

Beschikbaarheid foto’s voor de werkgroepen

Als een werkgroep  op zoek is naar een bepaalde foto voor bijvoorbeeld een presentatie of publicatie dan kan er altijd een beroep op de fotowerkgroep worden gedaan. Alle kans dat de gezochte foto zich in de fotovoorraad van de fotowerkgroep bevindt.

Hierover kan contact worden opgenomen met Jannie de Jong, tel. (026) 4954780

Foto's Kiek eens rond - excursie Voorstonden 14 mei 2017