Oost-Veluwezoom
Voor IVN leden
Op
donderdag06okt202215:00

ZIN in en ZIN van Natuur

Oogstfeest NMG, NM, IVN, GLK, SLG

Donderdagmiddag 6 oktober staat het Oogstfeest in het teken van de zin van natuur en landschap in onze maatschappij. We verwelkomen spreker Kees Klomp, expert in de betekeniseconomie, die ons die meeneemt in de natuurinclusieve kijk op de wereld. Dit keer zijn we te gast in de natuur van het Renkums Beekdal.

Deze editie laten we ons inspireren door wat natuur en landschap ons te leren en te bieden hebben. En hoe natuur in een veranderende samenleving plaats heeft en houdt. We staan ook stil bij de oogst van en in de natuur van Gelderland het afgelopen jaar. We blikken vooruit naar 2023 en gaan samen dromen/denken/doen over de ambities die de natuur en onze groene samenleving nog zinniger maken. Met spreker Kees Klomp is inspiratie in ieder geval gegarandeerd. Verder ontmoeten en spreken we vooral elkaar. Bijvoorbeeld tijdens de buitenwandeling vooraf en/of bij de borrel natuurlijk na het inhoudelijke programma. Wij hebben er zin in.

Programma 

  • 15.00 u - buitenwandeling
  • 16.00 u - start inhoudelijke programma
  • 17.15 u - borrelen
  • 18.00 u - einde

We hopen u te ontmoeten op donderdagmiddag 6 oktober van 15 tot 18 uur in het Boscafé de Beken, Nieuwe Keijenbergseweg 174, 6871 VZ Renkum.

Aanmelden voor het Oogstfeest doet u via deze link.

Kees Klomp

Kees Klomp studeerde politicologie en communicatiewetenschappen en begon zijn loopbaan als ‘conventioneel’ marketing- en communicatieadviseur. Sinds 2006 is hij hartstochtelijk voorvechter van de betekeniseconomie: economie waarin de focus niet ligt op economische groei, maar op welzijn van mensen, dieren en de natuur. Hij is founding partner van de onafhankelijke denktank THRIVE Institute, die zich bezighoudt met het aanjagen van de betekeniseconomie op het snijvlak van het publieke, private en particuliere domein. Op dit moment is Kees Klomp lector Betekeniseconomie bij de Hogeschool Rotterdam.

Algemene informatie

donderdag 6 oktober 2022 - 15:00 tot 18:00
Locatie: 
Boscafé de Beken
Nieuwe Keijenbergseweg 174
6871 VZ Renkum
Nederland
Google Maps image