Oost-Veluwezoom
Vogels
Vanaf
woensdag15apr202019:30

Cursus: bijzondere dingen van gewone vogels

Een korte vogelcursus

DE CURSUS IS VOLGEBOEKT. U kunt zich nog wel aanmelden voor de reservelijst. Mensen op de reservelijst die dit jaar niet kunnen deelnemen aan de cursus krijgen volgend jaar voorrang bij inschrijving

AFGELAST IVM CORONAVIRUS. In april en mei 2020 organiseert IVN Oost Veluwezoom wederom een korte cursus over de wonderlijke wereld van de vogels. Als we bedenken dat vogels al meer dan 100 miljoen jaar op aarde zijn en de mens nog maar één miljoen jaar, dan kunnen wij nog veel leren van vogels. Hoe ze overleven en hoe ze soms fluitend door het leven gaan. Doel is de cursisten hiermee, aan de hand van verhalen en voorbeelden, kennis te laten maken waarbij ook eigen ervaringen naar voren gebracht kunnen worden.
De cursus bestaat uit twee avonden op de woensdagavonden 15 april en 13 mei en twee ochtendexcursies op de zaterdagochtenden 18 april en 16 mei.
Tijdens de excursieochtenden zal er in kleine groepjes (maximaal 10 personen) op zoek gegaan worden naar de verschillende vogels die er in het bos te horen zijn.

De cursusavonden zijn van 19.30 - 21.30 uur en worden gegeven in gebouw de Klaproos aan de Korenbloemstraat  21 in Rheden. De zaterdagochtendexcursies starten om 9.00 uur en duren 2,5 uur. De excursies zijn in park Beekhuizen in Velp.

De kosten voor deze cursus zijn 25 euro per persoon. Leden van IVN Oost-Veluwezoom krijgen 5 euro korting.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht bij Maarten de Gooijer, tel. 026 363 43 85, email: natuurcursus@ivnoostveluwezoom.nl

Algemene informatie

woensdag 15 april 2020 - 19:30
Locatie: 
Gebouw de Klaproos
Korenbloemstraat 21
6991VN Rheden
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image