Kerstwandeling met de 100-jarige KNNV

Kerstwandeling met de 100-jarige KNNV

Oost Achterhoek 15 november 2018

15 december 2018 ■ Onze laatste jubileumactiviteit van dit jaar. De jubileumcommissie maakt er met extra activiteiten een hele gezellige wandeling van.

Kerstwandeling met de 100-jarige KNNV.

Op zaterdag 15 december sluit de 100-jarige KNNV afdeling Oost-Achterhoek haar jubileumjaar feestelijk af met een Kerstwandeling rond het landgoed Kotmans in Miste (bekend van het Schrieverspad en de geologische vondsten uit het Mioceen).

Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden. Ook de koffie en de andere consumpties zijn gratis. U hoeft zich niet op te geven en ook niet-leden zijn van harte welkom.
De wandeling is ca. 5 km en duurt ongeveer 1 ½ uur. In tegenstelling tot wat de KNNV normaal doet, wordt er minder vaak stil gestaan bij bijzonderheden, zodat er meer tijd overblijft voor een gezellige afsluiting met o.a. midwinterhoornblazers.

De kerstwandeling begint om 14.00 uur vanaf de schuur op het terrein van het landgoed Kotmans. Vanaf het parkeerplaatsje aan de Kotmansweg loopt u daar zo naar toe.. U kunt ook aan de Kotmansweg parkeren. Let op: De Kotmansweg is met de auto alleen toegankelijk via de Heenkamppieperweg! De KNNV hoopt op veel belangstellenden.

Deel deze pagina