Oost-Achterhoek
Natuur
Op
zaterdag26okt201919:30

Kinderactiviteit: Nacht van de nacht

Kinderactiviteit: Nacht van de Nacht

SPANNEND...!

Datum: 26 oktober 2019
Aanvang: 19:30 uur
Locatie: Natuurpark De Kronenkamp
Adres: De Kronenkamp 14 te Neede
Kosten: kinderen € 2,- euro en volwassenen € 3,-

De nacht van de nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door natuur– en milieufederaties. Tijdens de nacht van de nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichtingen. Zo wordt er aandacht gevraagd voor de thema’s lichtvervuiling en energiebesparing. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 15e keer georganiseerd op zaterdag 26 oktober. De Stichting Vleermuizendorp Neede en het IVN Oost Achterhoek, de twee initiatiefnemers van Natuurpark De Kronenkamp, gaan een activiteit organiseren op het Natuurpark De Kronenkamp te Neede en is speciaal op kinderen in de leeftijd van 5 tot 9 jaar gericht!

Lopen in het park en onderweg allerlei leuke natuuropdrachten uitvoeren en dat in het donker. Want voor kinderen is het extra spannend om in het donker door een onbekend gebied te struinen.

WIE DURFT...?

De activiteiten worden begeleid door natuurgidsen, die de kinderen deze bijzondere ervaring laten beleven.

Het park is open vanaf 19:00 uur en de activiteiten gaan om 19.30 uur van start. Goede schoenen of laarzen zijn gewenst. Aanmelden is niet nodig, maar kinderen moeten wel begeleid worden door een volwassene.

We hopen op veel kinderen, die dit spannende avontuur met ons willen beleven.

Voor meer informatie:
Anke Hollink
0545-291109

Algemene informatie

zaterdag 26 oktober 2019 - 19:30
Locatie: 
De Kronenkamp
De Kronenkamp 14
Neede
Nederland
Google Maps image