Spelregels Kindernatuurfotowedstrijd

Spelregels Kindernatuurfotowedstrijd 


1.  De wedstrijd loopt van 29 oktober t/m 20 november 2018. Door een foto in te sturen ga je automatisch akkoord met onderstaan spelregels. 

2.  De deelnemer is niet ouder dan 12 jaar en woont in de gemeente Oldenzaal en heeft zijn of haar ouder toestemming gevraagd om te mogen deelnemen. 

3.  Je kunt foto’s inzenden door ze te mailen aan: natuurfotografie.ivnoldenzaal@gmail.com. In de mail vermeld je dan je naam, je leeftijd en je emailadres.  

4.  Door mee te doen aan deze wedstrijd verklaar je dat je persoonsgegevens (naam en leeftijd) mogen worden gepubliceerd in combinatie met de ingezonden foto. Het emailadres wordt uitsluitend gebruikt om contact op te nemen met de winnaars. 

5.  Er mag maximaal 1 foto per deelnemer worden ingezonden en er mogen alleen originele, eigen gemaakte foto’s worden ingezonden. Als een deelnemer meer foto’s instuurt, wordt alleen de eerste foto meegenomen ter beoordeling en vervallen de andere foto’s. 

6.  De ingezonden foto is digitaal, zonder frame en maximaal 5 Mb. Hij mag genomen zijn met een, camera, smartphone of ander device. Maar scans van afdrukken zijn ook toegestaan. 

7.  Als er personen op de foto staan, vraag dan eerst om toestemming aan hen. Verder mogen er geen aanstootgevende foto’s worden ingestuurd. 

8.  De foto’s worden gejureerd door iemand van de fotowerkgroep en de voorzitter van IVN Oldenzaal en door wethoudster Evelien Zinkweg van de gemeente Oldenzaal. 

9. De ingezonden foto’s worden gepubliceerd op de IVN-site en de winnende foto’s worden eigendom van IVN Oldenzaal. Winnende foto’s mogen worden afgedrukt en tentoongesteld door IVN Oldenzaal. 

10. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht vóór 27 november 2018 en hun namen worden gepubliceerd op de website van IVN Oldenzaal. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.