Spelregels fotowedstrijd 'Lente'

 1. De wedstrijd loopt van 1 april 2020 t/m 30 april 2020.
 2. Door een foto in te sturen ga je automatisch akkoord met deze onderstaande spelregels.
 3. Foto’s kunnen worden ingezonden door deze te mailen naar:
 4. fotografie.ivnoldenzaallosser@gmail.com. Vermeld in je e-mailbericht jouw naam en leeftijd. Omschrijf in maximaal 100 woorden waarom je deze foto hebt gemaakt en waar je deze foto hebt gemaakt.
 5. Door mee te doen aan deze wedstrijd verklaar je dat je persoonsgegevens (naam, e-mailadres en leeftijd) mogen worden gebruikt voor deze wedstrijd. Het e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt om contact op te nemen met de winnaars.
 6. Er mag maximaal 1 (één) foto per deelnemer worden ingezonden en er mogen alleen originele, zelf gemaakt foto’s worden ingezonden. Als deelnemers meer foto’s instuurt, wordt alleen de eerste foto meegenomen ter beoordeling. De andere foto’s vervallen.
 7. De ingezonden foto is digitaal, zonder frame en maximaal 5mb. Hij mag genomen zijn met een camera, een smartphone of ander device.
 8. Als er personen op de foto staan, vraag dan eerst toestemming aan hen.
 9. Er mogen geen aanstootgevende foto’s worden ingestuurd.
 10. Nestfotografie is niet toegestaan.
 11. De foto’s worden na 30 april 2020 gejureerd door de werkgroep natuurfotografie en de uitslag wordt voor 10 mei 2020 bekend gemaakt via de website van IVN Oldenzaal-Losser e.o. en via Social Media.
 12. De winnende foto’s worden gepubliceerd en andere foto’s kunnen worden gepubliceerd op de website en andere social media van IVN Oldenzaal-Losser e.o.
 13. De winnaar ontvangen persoonlijk bericht voor 10 mei 2020 en hun namen worden gepubliceerd op de website en andere social media van IVN Oldenzaal-Losser e.o.