Oldenzaal-Losser e.o.
Landschap
Vanaf
zaterdag24okt202009:00

Natuurwerkochtend Wegens de nieuwe Corona-maatregelen geannuleerd

2020-10-24_NatuurwerkochtendHulsbeek02

 

Helaas hebben wij 14 okt ivm. de strengere Corona-maatregelen deze Natuurwerkochtend geannuleerd.

 

 

IVN Oldenzaal-Losser e.o. organiseert op zaterdag 24 oktober 2020 weer een mooie Natuurwerkochtend in Het Hulsbeek. We hebben deze ochtend twee projecten: in de Springertuin en bij de poel en houtwal achterop bij Toetersdennen. Zo kunnen we in Coronatijd op voldoende afstand van elkaar, maar toch met elkaar verbonden er weer een gezellige en nuttige Natuurwerkochtend van maken.

In de Springertuin gaan we ons werk van vorig jaar ten behoeve van de boshyacinten weer bijwerken en verder gaan we opslag verwijderen rond de vijver en rond de heuvel.

De poel bij Toetersdennen groeit dicht en de houtwal daar dient ook eens in de vijf jaar opgeschoond te worden. We gaan met takkenschaar en zaag het struweel uitdunnen, licht in de duisternis brengen, waardoor het er straks weer stralend uitziet.

2020-10-24_NatuurwerkochtendHulsbeek03Lekker buiten aan de slag. Er is flink wat te doen en gevarieerd werk. We kunnen veel mensen gebruiken! Er is voor iedereen wat te doen. Kinderen kunnen ook volop meedoen, wel onder verantwoordelijkheid en begeleiding van een volwassene.

We starten om 9.00 uur op de Parkeerplaats van Hotel Erve Hulsbeek, Oude Almeloseweg 13, 7576 PE Oldenzaal. We werken tot ongeveer 13 uur. Tussendoor is er een koffie/thee pauze. Daarvoor wel je eigen drinken meenemen. Voor gereedschap wordt gezorgd. Graag zoveel mogelijk je eigen werkhandschoenen meenemen. Stevige schoenen zijn aanbevolen. En natuurlijk houden we rekening met de Corona-maatregelen. Zie hier.

 

Algemene informatie

zaterdag 24 oktober 2020 - 09:00 tot 13:00
Natuurwerkochtend op Het Hulsbeek in Oldenzaal
Locatie: 
Parkeerplaats Hotel Erve Hulsbeek
Oude Almeloseweg 13
7576 PE Oldenzaal
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image