Oldenzaal-Losser e.o.
Landschap
Op
zaterdag29dec201809:00

Natuurwerkdag Lonnekerberg

Lekker naar buiten!


De natuur in, tussen Kerst en Oud en Nieuw? En gelijk even wat kilootjes eraf? Dat kan op de gezellige natuurwerkdag op zaterdag 29 december op de Lonnekerberg.

Deze natuurwerkdag wordt georganiseerd door de natuurwerkgroep EnHOe, waarmee IVN Oldenzaal samenwerkt. We gaan een plek vrij maken om zo de heide daar weer een kans te geven. Lekker zagen en slepen, want het afgevoerde materiaal verwerken we op een natuurlijke manier in de bosrand.  Iedereen kan meedoen, ook kinderen zijn van harte welkom. Wel onder begeleiding van een volwassene. We verzamelen zaterdag 29 december om 9.00 uur bij het witte hek van Landschap Overijssel aan de Bergweg, tussen Bergweg 350 en de kruising van de Bergweg met Prins Bernhardpark. We werken tot 13 uur en iedereen krijgt soep aangeboden na afloop. Tussendoor is er een koffie/thee pauze. Daarvoor wel je eigen drinken meenemen. Voor gereedschap en werkhandschoenen wordt gezorgd. Stevige schoenen zijn aanbevolen. Wij hebben er zin in. Jij ook: wel even aanmelden uiterlijk 23 december via onderstaande link.

                                              Ik meld mij aan
 
 
Activiteit: Natuurwerkdag Lonnekerberg Locatie: witte hek van Landschap Overijssel aan de Bergweg, tussen Bergweg 350 en de kruising van de Bergweg met Prins Bernhardpark  Wanneer: Zaterdag 29 december 2018 van 9.00 tot 13.00 uur. 

We behandelen al je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) Wij respecteren jouw privacy

 

Algemene informatie

zaterdag 29 december 2018 - 09:00 tot 13:00
Locatie: 
Tussen bergweg 350 en afslag Prins Bernhardpark
Bergweg
Lonnker
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image