Oldenzaal-Losser e.o.
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag02feb201909:00

Natuurwerkdag Hulsbeek


Op zaterdag 3 november hebben we  in de toen 100 jarige Springertuin in Het Hulsbeek een prachtige Natuurwerkdag gehouden. Er is veel werk verzet door een enthousiaste groep, waaronder ook flink wat kinderen. Maar nog niet alles was klaar.

IVN Oldenzaal-Losser e,o, organiseert daarom op zaterdag 2 februari weer zo’n mooie Natuurwerkdag in Het Hulsbeek. We gaan wellicht ook nog naar het heideveld. Dit heideveld behoort, klein maar fijn, tot de mooiste stukken heide in Twente. En we gaan ervoor zorgen dat dat zo blijft! Iedereen is welkom om mee te werken. Kinderen kunnen ook volop meedoen, wel onder verantwoordelijkheid en begeleiding van een volwassene.

We starten om 9.00 uur op Parkeerplaats P2 vlakbij Erve Hulsbeek, Oude Almeloseweg 13, 7576 PE Oldenzaal. Om half elf zorgen we voor koffie en om één uur is er voor ieder een heerlijke kop soep. Voor gereedschap, werkhandschoenen e.d. wordt gezorgd. Draag wel stevige schoenen. Wie er vorige keer bij was, weet wat voor een gezellige en zeer geslaagde werkochtend dat was.
 Heideveld

Algemene informatie

zaterdag 2 februari 2019 - 09:00 tot 13:00
Locatie: 
Parkeerplaats P2 vlakbij Erve Hulsbeek
Oude Almeloseweg 13
7576 PE Oldenzaal
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image