Oldenzaal-Losser e.o.
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag26sep202009:00

Nationale Burendag Park Stakenkamp, 26 september 2020

Op initiatief van Kansrijk Berghuizen houden we op zaterdag 26 september in Park Stakenkamp een Natuurwerkochtend. Dat vindt plaats in het kader van de Nationale Burendag 2020. IVN Oldenzaal-Losser e.o. heeft onderdak in boerderij de Stakenboer en zet zich in voor Park Stakenkamp, waar onder andere een vlindertuin is aangelegd.

burendag

We gaan op deze Natuurwerkochtend bollen planten, waardoor het volgend jaar nog mooier zal zijn in het park. Verder geven we het park weer een opknapbeurt en vinden er, samen met anderen, nog meer (groene) activiteiten plaats.

Doe ook mee. We gaan er weer een gezellige en nuttige ochtend van maken. Er is voor iedereen iets te doen. Uiteraard houden we rekening met de Corona maatregelen.

burendag

We starten zaterdag 26 september om 9.00 uur buiten bij de Stakenboer. Er is uitleg van de werkzaamheden, we verdelen de taken en vertellen hoe we in Corona-tijd aan de slag gaan. Tussendoor pauzeren we. Hiervoor moet je zelf koffie, thee of wat je wil meenemen. Na die pauze steken we de handen weer uit de mouwen. Ongetwijfeld voldaan na gedane arbeid sluiten we rond 13.00 uur af. Voor gereedschap wordt gezorgd. Werkhandschoenen graag zelf meenemen. Stevige schoenen zijn aanbevolen.

Meedoen?  

Dit kan alleen via vooraanmelding door op onderstaande knop te klikken

Aanmelden Burendag, 26 september

Na aanmelding krijg je nog verdere informatie, zoals het Coronaprotocol waaronder we werken.

 

Algemene informatie

zaterdag 26 september 2020 - 09:00 tot 13:00
Locatie: 
Park Stakenkamp
Burgemeester Wallerstraat 115
7574 TX Oldenzaal
Nederland
Extra Informatie: 

Werkhandschoenen graag zelf meenemen!
Stevige schoenen zijn aanbevolen.

Google Maps image