Oldenzaal-Losser e.o.
Duurzaamheid
Op
zaterdag27okt201819:00

Nacht van de Nacht

Beleef de nacht!

Nacht van de Nacht in Oldenzaal

Op zaterdag 27 oktober, tijdens de Nacht van de Nacht, organiseert IVN Oldenzaal een gratis en spannende gezins-ontdekkingstocht door het donker.

Hoe donker is het eigenlijk ’s nachts? Wat hoor en zie je allemaal als je goed luistert en kijkt? Hoe belangrijk is het dat het donker is?                                  Alle zintuigen worden gebruikt. Hoor, voel, ruik en zie de nacht.

Nacht van de Nacht 2018

Beleef de nacht!

In een ca 2 km lange tocht kun je onderweg deelnemen aan allerlei spannende opdrachten die je van alles leren over de nachtdieren in Twente. Tevens worden er verhalen verteld.

Je kunt vertrekken tussen 19.00 en 20.00 uur. De start is bij Erve Middelkamp Bentheimerstraat 15a De Lutte  (Ligging: halverwege de weg van Oldenzaal naar De Lutte, aan de linkerkant).  

De tocht is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.                          De deelname is beperkt. Bij erg slecht weer gaat de activiteit niet door.                                        Tip: zaklantaarn en stevig schoeisel

    Helaas voor degene die zich nog wil aanmelden: We zitten meer dan vol.

Interesse in groene activiteiten? Kijk dan op het activiteitenoverzicht op deze website en volg ons op Facebook en Instagram              

We behandelen al je gegevens volgens de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG)  Wij respecteren jouw privacy

 

Algemene informatie

zaterdag 27 oktober 2018 - 19:00 tot 21:00
Locatie: 
Erve Middelkamp
Bentheimerstraat 15a
De Lutte
Nederland
Extra Informatie: 

Je kunt vertrekken tussen 19.00 en 20.00 uur

Tip: zaklantaarn en stevig schoeisel

Contactpersoon: 
Google Maps image