Promotiestand

IVN Oisterwijk heeft al een aantal jaren een promotiestand. Met deze stand willen we onze vereniging promoten. We zijn bijvoorbeeld aanwezig bij die activiteiten in Oisterwijk en omgeving, waar natuur het centrale thema is. Denk aan streekmarkten, open dagen van het waterschap, de dag van de duurzaamheid en de koopzondag ‘natuurlijk winkelen’ in Oisterwijk. We geven daar voorlichting over de vele cursussen, onze werkgroepen en alle andere activiteiten van IVN Oisterwijk.

Daarnaast hebben we aansprekende verkoopartikelen waarmee we mensen enthousiasmeren om de natuur te beleven op een laagdrempelige manier. We proberen daarmee de visie van IVN over te dragen; ‘In Voor Natuur’ voor jong en oud. We zijn ook regelmatig aanwezig bij de vele cursussen die IVN Oisterwijk organiseert en proberen op die manier ook mensen na een cursus te blijven betrekken bij de vereniging.

Kortom: we zijn van alle markten thuis en kunnen ons aanbod ook afstemmen op een bepaalde vraag of doelgroep. Indien u belangstelling heeft om de promotietstand uit te nodigen op uw activiteit, kunt u contact opnemen met het secretariaat (secretariaat@ivnoisterwijk.nl ).

Promotiestand
Promotiestand-01 Promotiestand-02
Promotiestand-03 Promotiestand-04