Oirschot
Paddenstoelen
Op
zondag11okt202010:00

Voor het hele gezin: Paddenstoelenfestival

Herfstgezinswandeling

logo vliegenzwamOp landgoed 's-Heerenvijvers bent u  op zondag 11 oktober 2020 op ieder tijdstip tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom voor een mooie paddenstoelengezinswandeling.

U wordt dan verwacht op de eerste parkeerplaats na het gietijzeren hekwerk met opschrift 's-Heerenvijvers aan de Wintelresedijk bij Oirschot. Vanuit Oirschot rijdt u richting Oostelbeers en na het viaduct over de A 58 neemt u de eerste weg links: dit is de Wintelresedijk. Een paar honderd meter verderop is de bedoelde parkeerplaats.

Daar krijgt uw gezin dan een eigen routekaart, waarmee u zelfstandig een paddenstoelenontdekkingstocht kunt realiseren door middel van een wandeling, alleen met eigen gezin. Kabouterwoonplaats

Langs de route treft u daar enkele kabouters aan, die - met de hulp van leden van de paddenstoelenwerkgroep  van IVN-Oirschot - u nader van dienst zullen zijn bij het beleven en herkennen van de paddenstoelen ter plaatse.

                                                                                   Kabouterwoonplaats 

Als het tevoren voldoende geregend heeft verwachten we hier een rijke schakering van mooie paddenstoelen aan te treffen. Deze activiteit is voor iedereen geheel gratis toegankelijk. Wel moet u zich aanmelden.

Let op: deze activiteit wordt uitgevoerd onder strikte (Covid-19) voorwaarden; deze kunt u hier lezen.

Aanmelden via dit aanmeldformulier

Algemene informatie

zondag 11 oktober 2020 - 10:00 tot 12:00
Locatie: 
's Heerenvijvers 5688GX Oirschot
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image