Oirschot
Paddenstoelen
Op
zondag16okt202210:00

Paddenstoelenfestival

Een van de leukste en spannendste dingen die we in de herfst alleen, met vrienden of met onze kinderen kunnen doen is op paddenstoelenjacht gaan.

Overal waar je kijkt schieten deze " bloemen van de herfst" uit de grond. Ze zijn een lust voor de ogen en ze hebben ook iets geheimzinnigs. 

Het is altijd weer geweldig als je een of meerdere paddenstoelen ontdekt, verstopt onder struweel of bijna wegvallend tegen de ondergrond - vaak is het alsof ze je al glimlachend stonden te bekijken, met je gescharrel.

Daarom nodigt het IVN-Oirschot u uit om deel te nemen aan het Paddenstoelenfestival op zondag 16 oktober. U bent welkom op ieder tijdstip tussen 10:00 en 12:00 uur bij het startpunt op de parkeerplaats van 's Ḧeerenvijvers, een oud landgoed aan de Wintelresedijk in Oirschot.

U maakt zelf een wandeling met behulp van een kleine routekaart. Onderweg komt u ook enige leden van onze paddenstoelenwerkgroep tegen,  waar u met al uw vragen terecht kunt. Misschien ontmoet u zelfs een boskabouter!

De duur van deze wandeling is ongeveer 1 uur. Neem zo mogelijk een spiegeltje, een paddenstoelenboekje en/of een fotocamera mee.

AANMELDEN

Algemene informatie

zondag 16 oktober 2022 - 10:00 tot 12:00
Locatie: 
Parkeerplaats 's Heerenvijvers
Wintelresedijk
Oirschot
Nederland
Google Maps image