Oirschot
Natuur
Op
zondag24nov201908:30

Op stap met de fotowerkgroep

Leren kijken in de natuur

In samenwerking met Fotogroep Oirschot hebben we een boeiende en zeer leerzame fotowandeling georganiseerd.Boomtakken-JEw

Het thema bij deze wandeling is: Leren kijken in de natuur.

Zien doen we dagelijks met onze ogen. Toch is dat niet hetzelfde als goed kijken. Kijken is de kunst van het vinden van de essentie van je foto-onderwerp. Goed kijken is vooral afhankelijk van tijd, voorstellingsvermogen, anticiperen en informatie. Goed kijken kost tijd!

Daarom is er in deze fotowandeling gekozen voor een geheel nieuwe aanpak. We gaan de natuur in onder leiding van 2 zeer bekwame natuurfotografen van de Fotogroep Oirschot, Marc van den Hout en Ron Hermans.
Door middel van een aantal opdrachten, die ter plekke zullen worden uitgelegd door deze 'gidsen', gaan we op een aantal mooie locaties op landgoed Baest foto’s maken.

Ook na de wandeling kunnen deelnemers foto’s inzenden die door een jury van de Fotogroep Oirschot worden beoordeeld. De beste 3 inzendingen  worden beloond met een fotografisch aandenken aan deze wedstrijd.

Laat u verrassen en maak gebruik van deze prachtgelegenheid om natuurfoto’s te maken, zoals u ze nog nooit gemaakt hebt.

We vertrekken vanaf de parkeerplaats tegenover Huize St Joris om 08.30 uur op zondag 24 november.

IVN–fotowerkgroep i.s.m. Fotogroep Oirschot

Algemene informatie

zondag 24 november 2019 - 08:30 tot 11:00
Locatie: 
Parkeerplaats t.o Sint Joris
Sint Jorisstraat 1
5688 AS Oirschot
Nederland
Google Maps image