Oirschot
Voor IVN leden
Op
zaterdag01okt202215:00

Maak kennis met IVN Oirschot

Op zaterdag 1 oktober houdt IVN Oirschot haar IVN kennismakingsmiddag. Deze middag is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over wat IVN is en doet en voor alle mensen die onlangs lid zijn geworden van IVN Oirschot.

IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) is een landelijke vereniging met zo’n 160 afdelingen, waaronder IVN afdeling Oirschot met ruim 250 leden en donateurs. IVN verbindt mens en natuur. Bij IVN ervaar je hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk de natuur is.  Hiertoe organiseren we lezingen, cursussen, wandelingen en excursies voor leden en niet-leden. Je kunt je ook aansluiten bij een van onze werkgroepen als je meer wilt weten over b.v. insecten, water, vogels, planten, paddenstoelen of natuurfotografie. Voor elke leeftijd heeft IVN Oirschot leuke en interessante activiteiten.

Dus kom 1 oktober naar de informatiemiddag en maak kennis met IVN Oirschot en haar activiteiten. Je bent welkom vanaf 15:00 uur in Dorpshuis “het Hart van Spoordonk” (de voormalige Bernadettekerk). We sluiten de middag af met een natuurwandeling langs de Beerze. De natuurwandeling duurt ongeveer een uur en begint om 17:00 uur.

AANMELDEN

Algemene informatie

vrijdag 16 september 2022 - 16:03