Oirschot
Vogels
Op
zondag19mei201909:45

Het Diessens Broek in en door de kijker

natte wandeling met de vogelwerkgroep

Als u de vogels in de natuur ook een warm hart toedraagt en geboeid naar hun geluiden kan staan luisteren, dan is het misschien heel erg leuk om eens mee te gaan met de groepsleden van de vogelwerkgroep

Op zondagmorgen 19 mei gaan we als vanouds op verkenning en vertrekken dan om 09.45 uur vanaf de verzamelplek voor alle IVN activiteiten op de parkeerplaats t.o. St Joris aan de St. Jorisstraat, en carpoolen zoveel als mogelijk.

We nemen u mee naar een natuurgebied in de omgeving van Oirschot. Dit keer hebben we gekozen voor het Diessensbroek met zijn vogelrijke broekvelden. Gelegen aan de oevers van de Reusel is het hier altijd genieten van de natuur. Wat het ons verder brengen zal kan ik nu nog niet zeggen, maar leuk wordt het wel. Tijdens deze wandeling zal u diverse bos-/laan- en watervogels spotten, maar wellicht ook akker- of weidevogels zien.

GruttoDoe minstens goede wandelschoenen aan want het lukt ons niet altijd om droge voeten te houden. Kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom, maar de wandeling zal toch zo’n 2 uur gaan duren.

Zo proberen we u klaar te krijgen om in de meimaand (de vogelmaand bij uitstek) nog meer van de buitenvogels te kunnen genieten.

Opgeven is niet nodig, en het is gewoon gratis.

Algemene informatie

zondag 19 mei 2019 - 09:45 tot 12:00
Locatie: 
Parkeerplaats t.o. Sint Joris
Sint Jorisstaat 1
5688AS Oirschot
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image