Lid worden

Steun IVN! Doe mee en word lid van onze afdeling.

Leden betalen €15,00 per jaar, daarmee bent u tevens (aanvullend) WA-verzekerd tijdens de activiteiten.
Huisgenootleden betalen €12,50.

U kunt u aanmelden bij de secretaris Julie de Jong, tel. 0341-257166 of mail ju.jong@planet.nl

IVN-afdelingen zijn door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Leden en donateurs die schenkingen doen aan de afdeling kunnen deze giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken.

Leden
Als lid van IVN kun je meedoen aan de activiteiten van de werkgroepen. Uiteraard kun je eerst nog wat rondkijken voor je een keuze maakt. De tijd die je investeert, bepaal je helemaal zelf. Dat kan van een uurtje websitebeheer per maand tot wekelijkse inventarisatie van flora en fauna zijn. een bestuursfunctie hoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Het is niet nodig alles af te weten van de natuur. Enthousiasme en de wil om mee te doen, is een uitstekend begin. De rest volgt vanzelf. Het werk binnen het IVN is weliswaar vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Ben je eenmaal verplichtingen aangegaan, dan wordt er van je verwacht dat je ze nakomt.

Leden kunnen meedoen met de speciale ledenactiviteiten, ontvangen de afdelingsnieuwsbrief en, vanuit de landelijke organisatie, het magazine Mens en Natuur. Leden van onze afdeling krijgen korting bij bepaalde activiteiten, zoals lezingen en cursussen.