Noordwest - Overijssel
IVN
maandag13apr2020

Zaterdag 19 september: Vier de natuur! IVN festival tussen de bomen

In deze bizarre tijd waarin de coronamaatregelen voortdurend worden aangescherpt en niemand precies weet hoe lang het gaat duren, voelt het vreemd om een festival te organiseren.

Tot 1 juni 2020 zijn alle evenementen vanuit de overheid geannuleerd. Tot nadere berichtgeving vanuit de overheid en het RIVM, gaan we ervan uit dat het festival: Vier de Natuur! IVN tussen de bomenfestival op zaterdag 19 september door kan gaan.

Achter de schermen wordt er dan ook druk gewerkt aan alle voorbereidingen, zo ook  aan de kaartverkoop van de festivaltickets. Omdat we plek hebben voor 1.000 bezoekers en we mensen voldoende tijd willen geven hun tickets te kunnen kopen, starten we nu de bescheiden promotie voor ons festival.

We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten en beslissen begin juli of het festival definitief door kan gaan. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan ontvang je het geld voor de tickets retour. Je kan dus met een gerust hart je festivaltickets bestellen.

https://www.ivn.nl/vierdenatuurfestival