Noordwest - Overijssel
Paddenstoelen
Op
woensdag12okt201614:00

Word Paddenstoelexpert!

Op woensdagmiddag 12 oktober organiseert JeugdNatuurClub De Weerribben speciaal voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar een middag waarin we op zoek gaan naar paddenstoelen. Ga je mee?

Het startpunt is speelweide/ dagkampeerterrein in het Luttelgeestbos nabij Kuinre. Ingang via Schansweg!  De middag is van 14.00 -16.00 uur. Wat gaan we doen? We starten met een spel, waarna je na een korte uitleg zelf in kleine groepjes met een  begeleidster op zoek gaat naar paddenstoelen in het bos.

Aanmelden voor deze middag kan via Wieke Nieland
- tel. 0522 244 766
- of e-mail:  janenwieke88@gmail.com  

JNC De Weerribben organiseert elke maand (september tot en met mei) een clubmiddag met een natuurthema. Basisschoolleerlingen kunnen één keer gratis meedoen. Wil een kind het seizoen meedraaien, dan kost dat €25,00 voor in totaal 9 natuurbelevenissen. De activiteiten voor dit najaar zijn: paddenstoelen, wind en uilen (-ballen). Het programma voor de rest van dit seizoen is nog even geheim.

Bezoek onze facebookpagina voor meer informatie over JNC De Weerribben: www.facebook.com/JeugdnatuurclubDeWeerribben
en/ of de websites van het Nationaal Park Weerribben en Wieden: www.np-weerribbenwieden.nl onder het kopje JeugdNatuurActief.

Algemene informatie

woensdag 12 oktober 2016 - 14:00 tot 16:00
Locatie: 
Speelweide / Dagkampeerterrein Luttelgeestbos
Schansweg
Kuinre
Nederland
Google Maps image