Noordwest - Overijssel
Natuur
Op
zaterdag07jan201710:30

Kom naar De Eese om het nieuwe jaar te vieren

Nieuwjaarsbijeenkomst KNNV- en IVN-afdelingen

op zaterdag 7 januari 2017

De besturen van KNNV-afdeling De Noordwesthoek en IVN-afdeling Noordwest-Overijssel nodigen de leden van harte uit voor de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst op 7 januari 2017 om 10:30 uur.

We komen bij elkaar op de parkeerplaats van Residence De Eese, Bultweg 25 te De Bult. We zullen een winterwandeling maken over Heerlijkheid De Eese en verwachten tijdens deze wandeling leuke dingen te zien. Wintergasten onder de vogels en zoogdieren in wintervacht kunnen worden ontdekt. Een rode eekhoorn in een besneeuwd bos of een mannetje goudvink tegen een blauwe lucht zijn altijd weer leuke waarnemingen om te doen. Maar het leggen en onderhouden van contacten staan tijdens deze wandeling en de aansluitende bijeenkomst voorop.
Ontspannen het nieuwe natuurjaar beginnen is waar het vandaag om draait. Het weer is zoals gebruikelijk onvoorspelbaar, maar het dragen van warme kleding wordt aanbevolen. En vergeet niet een verrekijker of fototoestel mee te nemen voor het vastleggen van mooie momenten op het netvlies of de gevoelige plaat.

Om ongeveer 12:00 uur komen we terug bij het vertrekpunt. In het restaurant van Residence De Eese bieden de besturen u twee kopjes koffie of thee aan, aansluitend (om ca. 12:30 uur) gevolgd door een kop erwtensoep. En bent u vegetariër, laat dat dan bij opgave even weten, zodat de cateraar daar rekening mee kan houden.
Alleen mee wandelen of alleen de nieuwjaarsbijeenkomst bijwonen is natuurlijk ook mogelijk.

Aanmelden is in verband met de catering noodzakelijk en kan nu al per e-mail bij voorzitter@noordwesthoek.knnv.nl.
Aanmelding bij voorkeur voor het einde van het oude jaar, zodat er bij de jaarwisseling al duidelijk is hoe enthousiast we het nieuwe jaar in zullen gaan. Gaat u met ons mee? U bent van harte welkom.

Algemene informatie

zaterdag 7 januari 2017 - 10:30
Locatie: 
Residence De Eese
Bultweg 25
8346 KB De Bult
Nederland
Google Maps image