Het Voedselbos Emmeloord adopteert graag uw fruitboom Bomen en struiken

Het Voedselbos Emmeloord adopteert graag uw fruitboom

Noordoostpolder e.o. 11 maart 2019

Veel mensen gaan nu in het voorjaar nieuwe plannen maken voor hun tuin. En een nieuw plan betekent vaak ook nieuwe planten. Oude struiken die te groot zijn worden dan opgeruimd en verdwijnen bij het GFT. En dat is best zonde. Fruitbomen en bessenstruiken kunnen nu een tweede plek krijgen. U kunt ze komen herplanten in het nieuwe voedselbos in Emmeloord. Of heeft u veel geschikt plantgoed wat u zelf niet kunt planten? Neem in beide gevallen contact op met Margriet Brouwer 06-29117367.

Vrijwilliger worden?
Om een voedselbos te ontwikkelen moet veel werk verzet worden. Klussen als takken opruimen, paden aanleggen, bomen en struiken planten en ook onderhoudswerkzaamheden. Vindt u het leuk om buiten in de natuur aan het werk te gaan? Komt u dan eens kijken op een klusdag. Op zo’n dag van 9.00 uur tot 15.00 uur bent u van harte welkom om mee te helpen bij het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. De lunch is geregeld. Verzamelen bij het IVN gebouw aan de Sportlaan 48 Emmeloord.

Voor meer informatie over data en opgave voor de klusdagen kunt u contact opnemen met Margriet Brouwer, Landschapsbeheer Flevoland 0320-294939 of brouwer@landschapsbeheer.net

Ontdek meer over

Deel deze pagina