Noord-Midden Achterhoek
Biodiversiteit
Op
dinsdag23mrt202119:30

Lezing: De Klimaatvriendelijke tuin VIA ZOOM

Vanwege de coronamaatregelen hebben besloten deze lezing te geven via Zoom. Deelnemers kunnen zich tot 21 maart aanmelden via contactpersoon Erik Mol. Er kunnen maximaal 100 mensen deelnemen. Opgegeven en toch verhinderd? Geef dat dan z.s.m. door! Dan kunnen we mensen op de wachtlijst blij maken!

Wat kun je doen in jouw directe omgeving en wat voor moois levert dat op? De gortdroge zomer van 2018 kunnen we ons nog goed herinneren. Klimaatverandering is dagelijks in het nieuws. Maar wat houdt het precies in en wat heeft dat te maken met mijn achtertuin? Landschapsarchitecte en ontwerper van klimaatvriendelijke tuinen Jacqueline Collou maakt het concreet. Hoe ziet een klimaatvriendelijk landschap, erf of tuin eruit? Met veel foto’s toont Jacqueline voorbeeldprojecten om de hoek. Hoe je kunt toveren met groen en water? Van bijzondere bronbosjes die worden gevoed door glashelder kwelwater, via nieuwe soorten landschapselementen tot water opvanggebieden onder aan de bult. En hoe je betonnen straten en gebouwen kunt veranderen in oases van groen, rust en koelte. Niet alleen de natuur heeft hier iets aan, ook u als bewoner, agrariër of ondernemer! Kortom, een boeiende avond met veel praktische tips en inspiratie om zelf aan de slag te gaan. We zien u graag op 23 maart via Zoom!

Algemene informatie

dinsdag 23 maart 2021 - 19:30
Locatie: 
Online via Zoom
Nederland
Extra Informatie: 

Deze lezing wordt gegeven via Zoom. Aanmelden voor 21 maart bij contactpersoon Erik Mol. (zie onder en klik op de naam om een mailtje te sturen)

Contactpersoon: 
Google Maps image