Noord-Kennemerland
Beleid & Organisatie
dinsdag28sep2021

Vrijwel alle activiteiten zijn weer mogelijk

Nu de coronamaatregelen met ingang van 25 september 2021 verder zijn versoepeld, kunnen vrijwel alle reguliere activiteiten van IVN Noord-Kennemerland weer plaatsvinden. Voor enkele excursies is aanmelden verplicht (dit wordt vermeld bij de aankondiging). Nog steeds geldt: als je klachten hebt die bij een corona-infectie passen, neem je niet deel aan een activiteit.

Activiteiten worden aangekondigd op deze homepage en onder de knop ‘Activiteiten NKL’. Daar staat dan ook het emailadres of telefoonnummer bij waar je je kunt aanmelden voor deelname. Aankondigingen komen ook op de Facebookpagina van de afdeling IVN Noord Kennemerland en in plaatselijke media.

Onder het (groene) Menu vind je de knop ‘Wandelingen met natuurgids’ waaronder alle wandelingen worden genoemd die door onze afdeling georganiseerd kunnen worden. Is de wandeling niet aangekondigd via de knop ‘Activiteiten NKL’ neem dan altijd eerst contact op met de coördinator die bij de betreffende activiteit vermeld staat.
Er staan onder de knop ‘Wandelingen voor groepen’ ook verschillende activiteiten vermeld waar je je voor kunt opgeven. ‘Excursies op maat’ kunnen worden geboekt via ons boekingscentrum (boekingscentrum@ivnnkl.nl).

Wil je zelfstandig een wandeling in ons prachtige duingebied maken, download dan de IVN-wandelapp waarin binnenkort drie routes van IVN-NKL beschikbaar zijn.

Laat je verrassen door wat de natuur te bieden heeft!