Noord-Kennemerland
Beleid & Organisatie
donderdag27jan2022

De activiteiten van IVN-NKL worden weer opgestart

Nu de beperkingen in verband met Covid-19 grotendeels zijn opgeheven, gaan vrijwel alle activiteiten van onze afdeling weer van start. Belangrijk blijven de algemene hygienische maatregelen waaraan we in de afgelopen twee jaar gewend zijn geraakt. Veel mensen vinden het ook nog prettig enige afstand te houden; we gaan ervan uit dat we dat van elkaar respecteren. Het devies ‘blijf thuis als je klachten hebt die op een corona-infectie wijzen’,  blijft natuurlijk ook nog gelden. Voor de meeste van de activiteiten / excursies verwachten we dat deelnemers zich vantevoren aanmelden bij de coördinator van die activiteit.

Wil je wat langer van tevoren weten wat er zoal mogelijk is, kijk dan onder het (groene) Menu. Daar vind je informatie onder de knop ‘Wandelingen met natuurgids’ over verschillende excursies die regelmatig plaatsvinden. Onder de knop ‘Wandelingen voor groepen’ staan ook meerdere activiteiten die kunnen worden geboekt via ons boekingscentrum (boekingscentrum@ivnnkl.nl).

Wil je een wandeling in ons prachtige duin- en poldergebied maken met een ‘virtuele gids’, download dan de IVN Routes app waarin inmiddels vier routes van IVN Noord-Kennemerland beschikbaar zijn.

Laat je verrassen door wat de natuur te bieden heeft!