Kabouterpad bij de Schaapskooi Bergen

Kabouterpad

Bij de Schaapskooi kunt u op zondagmiddag een kabouterpad lopen met allerlei opdrachten. Dit kabouterpad is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 6-7 jaar.De Schaapskooi is op zondagmiddag geopend van 12.00 uur tot 16.00 uur. Wanneer u het hele kabouterpad loopt en alle opdrachten doet, kan dit 1 tot 1 1/2 uur duren. Na half 3 worden er daarom geen rugzakken meer uitgeleend. Bekijk het filmpje

blaadje

Praktische zaken:

Er zijn momenteel 5 kabouterpad-rugzakken te leen. 4 Rugzakken kunnen er 5 kinderen meedoen en 1 rugzak 10 kinderen. De kans dat u spontaan een rugzak kunt lenen, is groot, maar je weet het maar nooit… Reserveren kan alleen op zondagmiddag. De Schaapskooi is elke zondagmiddag te bereiken op het volgende nummer: 072-5816006.

 

Eén rugzak lenen kost € 10,-- borg. Verder kost het kabouterpad € 2,50 per kind. Dus als er één rugzak geleend wordt en er doen 5 kinderen mee, moet er in eerste instantie € 22,50 betaald worden. Als alles netjes en heel geretourneerd wordt, dan krijgt u de 10 euro borg terug. Omdat je in de Schaapskooi niet met een pasje kunt betalen, moet alles contant betaald worden.

Voor de € 5,-- per kind, krijgen ze een kaboutermuts, geschminkte rode wangen, een diploma en na afloop een glaasje bosvruchtenlimonade.


kabouter