De Pommel

Onze nieuwsbrief 'De Pommel' (Gronings voor Lisdodde) verschijnt twee keer per jaar in A5 formaat: eind juni, eind december. In de Pommel doen wij verslag van activiteiten en natuurprojecten die wij jaarlijks in ons werkgebied, Gemeente Eemsmond, ondernemen. Op de achterkant van de Pommel staat de Activiteitenkalender voor het komende halfjaar.

Kopfoto: Bezoek aan de monumentale landschapstuin van mevrouw Boekschoten in Rasquert, Pommel juni 2017.

Indien u (als bedrijf) aangesproken wordt door onze doelstellingen en aanbod van natuurprojecten en activiteiten in eigen woonomgeving, kunt u -naast een donatie- een advertentie plaatsen in de Pommel. De Pommel heeft een oplage van 140 á 160 die bestemd is voor ongeveer 100 leden en sympathisanten, de rest wordt aangeboden op promotiemarkten. Hieronder ziet u de jaartarieven voor de advertenties. Vraag naar de mogelijkheden bij de eindredactie: Regien Bosman.

 

1 pagina A5-formaat

€ 50

1/2 pagina A5-formaat

€ 25

1/4 pagina A5-formaat

€ 12,50

Wij willen de bedrijven die reeds in de Pommel adverteren hartelijk danken voor hun ondersteuning aan onze groene projecten. Het juni-nummer 2017 van de Pommel (pdf compressed) kunt u via de link hieronder downloaden, veel leesplezier!

n-g_depommel-juni2017