De Pommel

Onze nieuwsbrief 'De Pommel' (Gronings voor Lisdodde) verschijnt twee keer per jaar in A5 formaat: eind juni, eind december. In de Pommel doen wij verslag van activiteiten en natuurprojecten die wij jaarlijks in ons werkgebied, Gemeente Eemsmond, ondernemen. Op de achterkant van de Pommel leest U de Activiteitenkalender voor het komende halfjaar.

Kopfoto: Paddenstoelenspeurtocht rond de Rensumaborg oktober 2017.

Indien u (als bedrijf) aangesproken wordt door onze doelstellingen en aanbod van natuurprojecten en activiteiten in eigen woonomgeving, kunt u -naast een donatie- een advertentie plaatsen in de Pommel. De Pommel heeft een oplage van 140 á 160 die bestemd is voor ongeveer 100 leden en sympathisanten, de rest wordt aangeboden op promotiemarkten. Hieronder ziet u de jaartarieven voor de advertenties. Vraag naar de mogelijkheden bij de eindredactie: Regien Bosman.

 

1 pagina A5-formaat

€ 50

1/2 pagina A5-formaat

€ 25

1/4 pagina A5-formaat

€ 12,50

Wij willen de bedrijven die reeds in de Pommel adverteren hartelijk danken voor hun ondersteuning aan onze groene projecten. Het december-nummer 2017 van de Pommel (pdf compressed) kunt u via de link hieronder downloaden, veel leesplezier!

pommel dec 2017 compressed