Nijmegen, Rijk van
Natuur
Op
zondag21mei201709:00

Natuurontbijt 2017 in de Stadswaard - aanmelding is niet meer mogelijk!

De meimaand vieren met een lekker ontbijtje midden in de natuur en daarna wandelen of kijken wat er allemaal langs de Waal te beleven valt?
Dat kan met IVN Rijk van Nijmegen op zondagmorgen 21 mei in de Stadswaard bij Nijmegen.

Het is meteFête de la Nature / Vier de wilde natuuren het begin van natuurfestival 'Fête de la Nature' waar van alles is te zien en te doen, voor jong en oud. Er zijn diverse activiteiten, natuurfilmpjes zijn te bekijken in de filmtent en je kan natuurlijk veel te weten komen over de wilde natuur bij Nijmegen.
IVN Rijk van Nijmegen, De Bastei & Staatsbosbeheer presenteren dit alles in de Stadswaard, een wild natuurgebied op een steenworp afstand van de stad. Het festival 'Fête de la Nature / Vier de wilde natuur! ' is gratis toegankelijk.

Doe mee met ons IVN Natuurontbijt. De kosten hiervan zijn gering:  € 7,00  p/p voor jongeren en volwassenen, voor kinderen tot 12 jaar is het gratis. Kinderen alleen in gezelschap van een volwassene. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 19 mei! Na het ontbijt is er nog een activiteit voor de kinderen en een excursie door de Stadwaard voor de jongeren en volwassenen.

Algemene informatie

zondag 21 mei 2017 - 09:00
Het Natuurontbijt is de start van het natuurfestival 'Fête de la Nature / Vier de wilde natuur!' bij Nijmegen.
Locatie: 
Boogbruggetje over Het Meertje
Lindenberghaven
Nijmegen
Nederland
Extra Informatie: 

Aanmelding vooraf is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 19 mei.

Google Maps image