Nijmegen, Rijk van
Paddenstoelen
Op
zondag16okt202214:00

Natuurexcursie: Paddenstoelen

voor groot en klein !

Het is herfst ! Dan zien we om ons heen de paddenstoelen weer massaal verschijnen. In het gras, op boomstronken, eigenlijk overal wel. Wil jij ook genieten van de mooie vormen en kleuren van paddenstoelen, dan is deze excursie iets voor jou.  

De excursie is te voet, met gids en in het stadspark Staddijk. In dit gebied lagen oorsponkelijk de nevengeulen van onze rivieren. Een vochtig gebied dus en dat is nu juist de plek waar paddenstoelen goed gedijen. We gaan samen op zoek en de gidsen zullen algemene informatie over de paddenstoelen en de determinatiekenmerken geven. De excursie is ook geschikt voor kinderen met hun ouders. Er zijn natuurgidsen speciaal voor kinderen aanwezig. 

Voor deze excusie is aanmelden noodzakelijk

Algemene informatie

zondag 16 oktober 2022 - 14:00 tot 16:00
Kosten: € 2,-. per persoon. Het is gratis voor jongeren onder de 16 jaar, voor IVN leden, voor leden van de KNNV en leden van Groei en Bloei. Aanmelden via email: excursie.natuurlijk@gmail.com
Locatie: 
parkeerplaats voor voetbal-/hockeyvelden (HCQZ/SV Waalstad)
Staddijk 35
6537 TW Nijmegen
Nederland
Extra Informatie: 

Omdat er voor deze excursie een maximum aantal deelnemers van toepassing is vragen wij je om je tevoren aan te melden bij Guus Vergeer via het volgende emailadres: excursie.natuurlijk@gmail.com. Vermeld hierbij s.v.p. om hoeveel volwassenen en eventueel om hoeveel kinderen het gaat.

Google Maps image